Vit choklad och jordgubbstryfflar

Vit choklad och jordgubbstryfflar

Skapa den perfekta godbiten med Mylkys överblivna mandelpulpa: vit choklad med jordgubb i lyxiga tryfflar.

Ingredienser

  • 210 g (3,5 dl mandlar)
  • Mandelmjölk Pulpa (torkad i ugnen)
  • 6–7 urkärnade dadlar
  • 2 msk frystorkat jordgubbspulver
  • 120 g vegansk vit choklad
  • 1 msk kokosolja

Instruktioner

    Mylky - The Plant Milk Maker

    Detta recept är gjort med:

    Mylky

    Gör växtbaserad mjölk hemma på en minut. Upp till 10 gånger billigare än köpt i butik.

    Upptäck Mylky
    Din nya favoritmjölk – gjord av <span class='squiggly-underline'>dig</span>

    Din nya favoritmjölk – gjord av dig

    🌱 Hälsosam: Helt naturlig – inga tillsatser, konserveringsmedel eller socker
    💨 Snabb: Färdig växtmjölk på 60 sekunder – utan krångel
    💰 Prisvärd: Upp till 10x billigare per liter än i butik
    ♾️ Mångsidig: Välj ingredienser själv och gör allt från pannkakor till chai latte, lemonad och müsli
    ♻️ Bättre för planeten: Slipp engångskartonger och onödigt avfall
    Prova Mylky