Vintergranola

Vintergranola

Den här krispiga, gyllene granolan är gjord på mandelmassa som blir över när du gör mandelmjölk med Mylky-maskinen – en perfekt godsak utan svinn! Den är fylld med torkade bär, pistaschnötter och varma kryddor som ger en härlig vinterkänsla i varje tugga. Njut av den på yoghurt, med växtbaserad mjölk eller direkt ur burken!

Ingredienser

  • 7 ½ dl (270 g) havregryn
  • Mandelmassa från 1 sats mandelmjölk
  • 1 ¼ dl (160 g) lönnsirap
  • ½ dl (55 g) kokosolja
  • ½ tsk malen muskot
  • ½ tsk kanel
  • pistaschnötter
  • torkade bär

Instruktioner

    Mylky - The Plant Milk Maker

    Detta recept är gjort med:

    Mylky

    Gör växtbaserad mjölk hemma på en minut. Upp till 10 gånger billigare än köpt i butik.

    Upptäck Mylky
    Din nya favoritmjölk – gjord av <span class='squiggly-underline'>dig</span>

    Din nya favoritmjölk – gjord av dig

    🌱 Hälsosam: Helt naturlig – inga tillsatser, konserveringsmedel eller socker
    💨 Snabb: Färdig växtmjölk på 60 sekunder – utan krångel
    💰 Prisvärd: Upp till 10x billigare per liter än i butik
    ♾️ Mångsidig: Välj ingredienser själv och gör allt från pannkakor till chai latte, lemonad och müsli
    ♻️ Bättre för planeten: Slipp engångskartonger och onödigt avfall
    Prova Mylky