Sommargranola

Sommargranola

Den här zero waste-granolan är gjord på överbliven mandelmassa och är krispig och full av tropiska smaker tack vare kokosflingor och en frisk touch av lime.

Ingredienser

  • massa från 1 sats mandelmjölk, pressad
  • 4,5 dl havregryn (ca 160 g)
  • 2 dl kokosflingor (ca 75 g)
  • 1,2 dl agavesirap (ca 160 g)
  • 0,6 dl kokosolja (ca 55 g)
  • Zest från 1 lime
  • en näve cashewnötter (30–40 g)
  • 2 msk hampafrön (20 g)

Instruktioner

    Mylky - The Plant Milk Maker

    Detta recept är gjort med:

    Mylky

    Gör växtbaserad mjölk hemma på en minut. Upp till 10 gånger billigare än köpt i butik.

    Upptäck Mylky
    Din nya favoritmjölk – gjord av <span class='squiggly-underline'>dig</span>

    Din nya favoritmjölk – gjord av dig

    🌱 Hälsosam: Helt naturlig – inga tillsatser, konserveringsmedel eller socker
    💨 Snabb: Färdig växtmjölk på 60 sekunder – utan krångel
    💰 Prisvärd: Upp till 10x billigare per liter än i butik
    ♾️ Mångsidig: Välj ingredienser själv och gör allt från pannkakor till chai latte, lemonad och müsli
    ♻️ Bättre för planeten: Slipp engångskartonger och onödigt avfall
    Prova Mylky