Pumpapannkakor

Pumpapannkakor

Förvandla överbliven cashewmassa till ren höstmagi. Dessa pumpapannkakor är fluffiga, kryddiga och gjorda med en stor portion kärlek.

Ingredienser

  • Massa från 1 sats hemlagad cashewmjölk (sila inte)
  • 1,25 dl (50 g) havremjöl (glutenfritt om det behövs)
  • 0,75 dl (60 g) pumpapuré (från bakad pumpa)
  • 1 tsk pumpkin pie-krydda (eller ersätt med kanel)
  • 2 msk lönnsirap

Instruktioner

    Mylky - The Plant Milk Maker

    Detta recept är gjort med:

    Mylky

    Gör växtbaserad mjölk hemma på en minut. Upp till 10 gånger billigare än köpt i butik.

    Upptäck Mylky

    Näringsvärde (per 100g)

    Näringsämne Mängd Enhet
    Energi 369 kcal
    Protein 11.2 g
    Kolhydrater 40.1 g
    – varav sockerarter 16.2 g
    Fett 20.9 g
    Kostfiber 4.2 g
    Salt 0 g
    Din nya favoritmjölk – gjord av <span class='squiggly-underline'>dig</span>

    Din nya favoritmjölk – gjord av dig

    🌱 Hälsosam: Helt naturlig – inga tillsatser, konserveringsmedel eller socker
    💨 Snabb: Färdig växtmjölk på 60 sekunder – utan krångel
    💰 Prisvärd: Upp till 10x billigare per liter än i butik
    ♾️ Mångsidig: Välj ingredienser själv och gör allt från pannkakor till chai latte, lemonad och müsli
    ♻️ Bättre för planeten: Slipp engångskartonger och onödigt avfall
    Prova Mylky