1. Sätt ugnen på 150 °C och lägg bakplåtspapper på en plåt.
2. Blanda mandelmjöl, vetemjöl, mandelmassa, kokossocker, tapiokamjöl och bakpulver i en bunke.
3. Rör ihop mandelmjölk, chiafrön och lönnsirap i en liten skål. Låt stå i en minut.
4. Blanda ihop allt till en deg. Känns degen för klibbig kan du tillsätta lite mer vetemjöl eller tapiokamjöl.
5. Lägg degen i plastfolie och låt den vila i kylen i 15 minuter.
6. När degen har svalnat, kavla ut den till max 0,5 cm tjocklek. Pudra med lite mjöl om den fastnar.
7. Skär ut kakor med en kakform och lägg dem på en bakplåtspappersklädd plåt.
8. Grädda i 12–14 minuter och låt dem sedan svalna i minst 15 minuter.
9. Lägg ½ tesked sylt på en kaka och lägg sedan en annan kaka ovanpå för att skapa en Linzer Kaka.
10. Valfritt: Pudra med florsocker för en perfekt finish!