Jordgubbsmjölk

Tid: 10 minuter

Portioner: 1,3 liter

Ingredienser

• 2 dl havregryn
• 5 delade jordgubbar
• 2 - 3 delade dadlar eller 2 msk lönnsiap/agavesirap (urkärnade)
• ½ tsk salt
• 1 tsk vaniljextrakt eller 2 tsk vaniljsocker (valfritt)

1. Fyll filterkorgen med havregryn och jordgubbar.

2. Fyll Mylky-kannan med vatten upp till "Min"-strcket (1,3 liter). Tillsätt salt och eventuellt lönnsirap/agavesirap och vaniljextrakt/vaniljsocker.

3. Starta din Mylky-maskin. Efter en minut är din mjölk färdig!

Mylky

Gör färsk, växtbaserad mjölk på mindre än 2 minuter

1 999 SEK

Använd alla nötter, spannmål & frön

Inget avfall från mjölkpaket

Oändligt med nya smaker

Inget kladd, mindre disk