Havregryns och russinkakor

Havregryns och russinkakor

Har du färsk mandelmassa? Släng den inte – gör något sött och gott av den istället! Dessa havregryns och russinkakor är mjuka, sega och gjorda på rester från hemlagad Mylky.

Ingredienser

  • 120 g (2,5 dl) havremassa (rester från din Mylky-havremjölk)
  • 100 g (2,5 dl) havregryn
  • 60 g (½ dl) mandelmjöl eller kokosmjöl
  • ½ tesked bakpulver
  • ½ tesked salt
  • ½ tesked kanel
  • 2 matskedar (30 ml) lönnsirap eller agavesirap
  • 2 matskedar (30 ml) kokosolja eller avokadoolja, smält
  • 1 tesked (5 ml) ren vaniljextrakt
  • 60 g (1,2 dl) russin
  • 30 g (0,6 dl) hackade nötter (valnötter, mandlar eller pekannötter) (valfritt)

Instruktioner

    Mylky - The Plant Milk Maker

    Detta recept är gjort med:

    Mylky

    Gör växtbaserad mjölk hemma på en minut. Upp till 10 gånger billigare än köpt i butik.

    Upptäck Mylky
    Din nya favoritmjölk – gjord av <span class='squiggly-underline'>dig</span>

    Din nya favoritmjölk – gjord av dig

    🌱 Hälsosam: Helt naturlig – inga tillsatser, konserveringsmedel eller socker
    💨 Snabb: Färdig växtmjölk på 60 sekunder – utan krångel
    💰 Prisvärd: Upp till 10x billigare per liter än i butik
    ♾️ Mångsidig: Välj ingredienser själv och gör allt från pannkakor till chai latte, lemonad och müsli
    ♻️ Bättre för planeten: Slipp engångskartonger och onödigt avfall
    Prova Mylky