

Havregryns och russinkakor
Tid: 10 minuter (plus 15 minuter i ugnen)
Portioner: 10 kakor
Ingredienser
Gör så här
1. Sätt ugnen på 175 °C och lägg bakplåtspapper på en plåt.
2. Blanda havremassa, havregryn, mandelmjöl, bakpulver, salt och kanel i en skål.
3. Tillsätt lönnsirap, kokosolja och vaniljextrakt. Rör om tills allt är väl blandat.
4. Rör försiktigt ner russin och nötter så att de blandas jämnt.
5. Dela degen i 10 lika stora portioner, platta till dem något och lägg dem på bakplåten.
6. Grädda i 12–15 minuter tills kakorna är lätt gyllenbruna och fasta.
7. Låt svalna några minuter innan du flyttar dem till ett galler.
Mylky
Gör färsk, växtbaserad mjölk på mindre än 2 minuter
1 999 SEK
