Extra krämig chokladmjölk

Extra krämig chokladmjölk

Den här lena och krämiga växtbaserade chokladmjölken är ren njutning – extra chokladsmak och naturligt sötad.

Ingredienser

  • 3 dl (ca 150 g) cashewnötter (eller mandlar/hasselnötter),
  • 3 ½ msk (18 g) kakaopulver,
  • 3 ½ msk (52 g) smält mörk choklad,
  • 3 ½ msk (52 g) lönnsirap,
  • 2 tsk vaniljpulver eller vaniljextrakt
  • en nypa salt,
  • 1,3 liter varmt filtrerat vatten (cirka 70–80 °C).

Instruktioner

    Mylky - The Plant Milk Maker

    Detta recept är gjort med:

    Mylky

    Gör växtbaserad mjölk hemma på en minut. Upp till 10 gånger billigare än köpt i butik.

    Upptäck Mylky
    Din nya favoritmjölk – gjord av <span class='squiggly-underline'>dig</span>

    Din nya favoritmjölk – gjord av dig

    🌱 Hälsosam: Helt naturlig – inga tillsatser, konserveringsmedel eller socker
    💨 Snabb: Färdig växtmjölk på 60 sekunder – utan krångel
    💰 Prisvärd: Upp till 10x billigare per liter än i butik
    ♾️ Mångsidig: Välj ingredienser själv och gör allt från pannkakor till chai latte, lemonad och müsli
    ♻️ Bättre för planeten: Slipp engångskartonger och onödigt avfall
    Prova Mylky