Chokladbollar med körsbär
Tid: 20 minuter
Portioner: 6-7 chokladbollar
Ingredienser
1. Gör mandelmjölk med Mylky och pressa ut så
mycket vätska det går från filterkorgen.
2. Häll i alla ingredienser (förutom körsbär) i en mixer
och blanda tills du har en slät smet.
3. Ta ungefär en halv msk av smeten och rulla en liten boll. Använd tummen för att skapa en grop i bollen och lägg en körsbärshalva i den. Om det behövs kan du tillsätta lite valfritt mjöl i smeten (beroende på hur mycket vatten dina mandelrester innehöll).Rulla därefter bollen igen så att du stänger hålet i bollen.
4. Repetera med resten av smeten.
5. Ställ dina bollar i kylen i minst en timme. Efteråt kan du toppa dina bollar med lite kakaopulver eller kokosflingor.
Mylky
Gör färsk, växtbaserad mjölk på mindre än 2 minuter
1 999 SEK