Choklad- och hasselnötspulpa

Choklad- och hasselnötspulpa

Gör en god chokladröra av dina Mylky-rester

Ingredienser

  • Rester från hasselnötsmjölk (gjord med 2,5 dl hasselnötter, 1 dadel och 1,3 liter vatten)
  • 1,5 msk osötat kakaopulver
  • 2 msk agavesirap (justera efter smak)
  • 2 msk hasselnötsmjölk (eller valfri växtbaserad mjölk)
  • 1 banan, skivad för garnering
  • 1 msk tahini
  • 1 msk hackade hasselnötter

Instruktioner

    Mylky - The Plant Milk Maker

    Detta recept är gjort med:

    Mylky

    Gör växtbaserad mjölk hemma på en minut. Upp till 10 gånger billigare än köpt i butik.

    Upptäck Mylky
    Din nya favoritmjölk – gjord av <span class='squiggly-underline'>dig</span>

    Din nya favoritmjölk – gjord av dig

    🌱 Hälsosam: Helt naturlig – inga tillsatser, konserveringsmedel eller socker
    💨 Snabb: Färdig växtmjölk på 60 sekunder – utan krångel
    💰 Prisvärd: Upp till 10x billigare per liter än i butik
    ♾️ Mångsidig: Välj ingredienser själv och gör allt från pannkakor till chai latte, lemonad och müsli
    ♻️ Bättre för planeten: Slipp engångskartonger och onödigt avfall
    Prova Mylky