Choklad och blåbär med havrepulp

Choklad och blåbär med havrepulp

En krämig frukost gjord på havrepulp från Mylky – full av kakao, blåbär och noll svinn. Toppad med kokos och färska bär – klar på 10 minuter!

Ingredienser

  • Pulpan från 1 sats hemlagad havremjölk
  • 1 tsk linfrömjöl
  • 1 tsk vaniljextrakt
  • 2 msk agavesirap
  • 40 g (ca 0,8 dl) blåbär, lätt mosade
  • 1 tsk kakao

Instruktioner

    Mylky - The Plant Milk Maker

    Detta recept är gjort med:

    Mylky

    Gör växtbaserad mjölk hemma på en minut. Upp till 10 gånger billigare än köpt i butik.

    Upptäck Mylky
    Din nya favoritmjölk – gjord av <span class='squiggly-underline'>dig</span>

    Din nya favoritmjölk – gjord av dig

    🌱 Hälsosam: Helt naturlig – inga tillsatser, konserveringsmedel eller socker
    💨 Snabb: Färdig växtmjölk på 60 sekunder – utan krångel
    💰 Prisvärd: Upp till 10x billigare per liter än i butik
    ♾️ Mångsidig: Välj ingredienser själv och gör allt från pannkakor till chai latte, lemonad och müsli
    ♻️ Bättre för planeten: Slipp engångskartonger och onödigt avfall
    Prova Mylky