Cheesecake-overnight oats

Cheesecake-overnight oats

Gör dina morgnar goda och hållbara med dessa PB cheesecake-overnight oats. De är gjorda på överbliven Mylky-pulpa, är krämiga, proteinrika – och smakar som dessert till frukost. Inget matsvinn, bara smak!

Ingredienser

  • 40 g (1 dl) havregryn
  • 80 ml (0,8 dl) kokosmjölk
  • Rester från växtbaserad mjölk
  • 1 tsk linfrön
  • 1 tsk chiafrön
  • 1 tsk kakaopulver
  • En skvätt vaniljextrakt
  • Cheesecake-lager:
  • 1 + 1/2 msk vegansk färskost
  • 1/2 msk jordnötssmör
  • 1-2 msk mandlar eller jordnötter
  • Översta lager:
  • 10 g (9 ml) smält vegansk mörk choklad
  • 1 tsk kokosolja

Instruktioner

    Mylky - The Plant Milk Maker

    Detta recept är gjort med:

    Mylky

    Gör växtbaserad mjölk hemma på en minut. Upp till 10 gånger billigare än köpt i butik.

    Upptäck Mylky
    Din nya favoritmjölk – gjord av <span class='squiggly-underline'>dig</span>

    Din nya favoritmjölk – gjord av dig

    🌱 Hälsosam: Helt naturlig – inga tillsatser, konserveringsmedel eller socker
    💨 Snabb: Färdig växtmjölk på 60 sekunder – utan krångel
    💰 Prisvärd: Upp till 10x billigare per liter än i butik
    ♾️ Mångsidig: Välj ingredienser själv och gör allt från pannkakor till chai latte, lemonad och müsli
    ♻️ Bättre för planeten: Slipp engångskartonger och onödigt avfall
    Prova Mylky