Zero waste-kakor med karamell och mandelpulpa

Zero waste-kakor med karamell och mandelpulpa

Dessa karamellkakor görs med kärlek, överblivna mandelrester från din Mylky-växtdryck och naturligt söt daddelkaramell. De är mjuka, sega och fullproppade med växtbaserad näring.

Ingredienser

  • Mandelrester från 1 sats hemlagad mandelmjölk (väl avrunna)
  • 100 g (70 ml) havremjöl
  • 85 g (60 ml) lönnsirap
  • 65 g (60 ml) mandelsmör
  • Dadelkaramell
  • Ca 10 urkärnade dadlar (90 g)
  • 120 g (1,2 dl) kokosgrädde
  • ½ tsk vaniljpulver
  • En nypa rosa havssalt
  • Chokladskal
  • 80 g mörk choklad
  • 1–2 msk (15–30 ml) kokosolja

Instruktioner

    Mylky - The Plant Milk Maker

    Detta recept är gjort med:

    Mylky

    Gör växtbaserad mjölk hemma på en minut. Upp till 10 gånger billigare än köpt i butik.

    Upptäck Mylky
    Din nya favoritmjölk – gjord av <span class='squiggly-underline'>dig</span>

    Din nya favoritmjölk – gjord av dig

    🌱 Hälsosam: Helt naturlig – inga tillsatser, konserveringsmedel eller socker
    💨 Snabb: Färdig växtmjölk på 60 sekunder – utan krångel
    💰 Prisvärd: Upp till 10x billigare per liter än i butik
    ♾️ Mångsidig: Välj ingredienser själv och gör allt från pannkakor till chai latte, lemonad och müsli
    ♻️ Bättre för planeten: Slipp engångskartonger och onödigt avfall
    Prova Mylky