Ugnsbakad havre med Biscoff

Ugnsbakad havre med Biscoff

Fixa supergoda, söta och krämiga ugnsbakade Biscoff-oats med din överblivna cashewpulpa från hemmagjord mjölk.

Ingredienser

  • 1 dl havregryn
  • Pulpan från en sats hemmagjord cashewmjölk (skippa silen)
  • 60 g mogen banan (en halv banan)
  • 2 g bakpulver (½ tsk)
  • 3 g malda linfrön eller chiafrön (1 tsk)
  • 2 Lotus Biscoff-kakor (1 smulad, 1 hel)
  • 30 g agavesirap (2 msk)
  • 5 ml vaniljextrakt eller 1 tsk vaniljpulver

Instruktioner

    Mylky - The Plant Milk Maker

    Detta recept är gjort med:

    Mylky

    Gör växtbaserad mjölk hemma på en minut. Upp till 10 gånger billigare än köpt i butik.

    Upptäck Mylky
    Din nya favoritmjölk – gjord av <span class='squiggly-underline'>dig</span>

    Din nya favoritmjölk – gjord av dig

    🌱 Hälsosam: Helt naturlig – inga tillsatser, konserveringsmedel eller socker
    💨 Snabb: Färdig växtmjölk på 60 sekunder – utan krångel
    💰 Prisvärd: Upp till 10x billigare per liter än i butik
    ♾️ Mångsidig: Välj ingredienser själv och gör allt från pannkakor till chai latte, lemonad och müsli
    ♻️ Bättre för planeten: Slipp engångskartonger och onödigt avfall
    Prova Mylky