Islatte med pistaschsmak

Tid: 5 minuter

Portioner: 4-5 portioner

Ingredienser

• 1,8 dl (110 g) pistaschnötter
• 1 urkärnad dadel
• 1 krm vaniljpulver
• 1 l vatten
• 1 shot espresso
• Is

Gör så här

1. Lägg pistaschnötter, dadel och vaniljpulver i filterkorgen. Fäst korgen ordentligt på locket.

2. Häll vattnet i minikannan. Stäng locket, välj programmet ”Nut Milk” och tryck på start. Låt Mylky köra klart hela programmet för att göra pistaschmjölken.

3. Fyll ett glas med is. Häll på pistaschmjölken och toppa med en espressoshot.

4. Servera och njut direkt.

Mylky

Gör färsk, växtbaserad mjölk på mindre än 2 minuter

1 999 SEK

Använd alla nötter, spannmål & frön

Inget avfall från mjölkpaket

Oändligt med nya smaker

Inget kladd, mindre disk