Veganska citronkakor

Veganska citronkakor

Ljusa, syrliga och oemotståndligt krämiga – dessa veganska citronkakor har en perfekt balans mellan sött och syrligt. Tillverkade med växtbaserade ingredienser och en nötig botten för en hälsosam twist!

Ingredienser

  • Botten
  • 1 kopp pekannötter eller valnötter
  • 1 kopp mandelmassa (se till att pressa ut så mycket vätska som möjligt)
  • 3 msk agavesirap
  • en nypa salt
  • Citronfyllning
  • 3 koppar cashewnötter
  • 1 kopp mandelmjölk
  • ¾ kopp citronsaft
  • 6 msk agavesirap
  • ¼ kopp kokosolja
  • zest av 1 citron
  • 1 msk gurkmeja, för färgen (tillsätt mer om du vill ha en ljusare färg)

Instruktioner

    Mylky - The Plant Milk Maker

    Detta recept är gjort med:

    Mylky

    Gör växtbaserad mjölk hemma på en minut. Upp till 10 gånger billigare än köpt i butik.

    Upptäck Mylky
    Din nya favoritmjölk – gjord av <span class='squiggly-underline'>dig</span>

    Din nya favoritmjölk – gjord av dig

    🌱 Hälsosam: Helt naturlig – inga tillsatser, konserveringsmedel eller socker
    💨 Snabb: Färdig växtmjölk på 60 sekunder – utan krångel
    💰 Prisvärd: Upp till 10x billigare per liter än i butik
    ♾️ Mångsidig: Välj ingredienser själv och gör allt från pannkakor till chai latte, lemonad och müsli
    ♻️ Bättre för planeten: Slipp engångskartonger och onödigt avfall
    Prova Mylky