Hasselnötssmör

Hasselnötssmör

Förvandla rester till ren magi. Vispa ihop detta krämiga hasselnötssmör av hasselnötsmassa – hållbart och gott!

Ingredienser

  • 2,5 dl hasselnötsmassa (väl avrunnen)
  • 3 msk (20 g) kakaopulver
  • 3-4 msk (60 ml) lönnsirap (eller agavesirap)
  • 2 msk (30 ml) avokadoolja
  • 1 tsk vaniljextrakt
  • En nypa salt
  • 2-4 msk (30–60 ml) havremjölk (eller annan växtmjölk), efter behov för krämighet

Instruktioner

    Mylky - The Plant Milk Maker

    Detta recept är gjort med:

    Mylky

    Gör växtbaserad mjölk hemma på en minut. Upp till 10 gånger billigare än köpt i butik.

    Upptäck Mylky

    Näringsvärde (per 100g)

    Näringsämne Mängd Enhet
    Energi 231 kcal
    Protein 3.7 g
    Kolhydrater 26.1 g
    – varav sockerarter 16.4 g
    Fett 13.2 g
    Kostfiber 4.7 g
    Salt 0 g
    Din nya favoritmjölk – gjord av <span class='squiggly-underline'>dig</span>

    Din nya favoritmjölk – gjord av dig

    🌱 Hälsosam: Helt naturlig – inga tillsatser, konserveringsmedel eller socker
    💨 Snabb: Färdig växtmjölk på 60 sekunder – utan krångel
    💰 Prisvärd: Upp till 10x billigare per liter än i butik
    ♾️ Mångsidig: Välj ingredienser själv och gör allt från pannkakor till chai latte, lemonad och müsli
    ♻️ Bättre för planeten: Slipp engångskartonger och onödigt avfall
    Prova Mylky